کشف محموله‌های چوب و هیزم جنگلی غیرمجاز در نور و بهشهر
کشف محموله‌های چوب و هیزم جنگلی غیرمجاز در نور و بهشهر
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری از کشف و توقیف ۲ تن چوب‌آلات جنگلی غیرمجاز در شهرستان نور و پنج استر هیزم جنگلی در شهرستان بهشهر خبر داد.

به گزارش گزارشگر؛ علی باقری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق چوب و حفاظت از عرصه‌های جنگلی مازندران، نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی با تشدید نظارت‌ها و کنترل مراکز نگهداری و جابه‌جایی چوب‌آلات، شناسایی و برخورد با تخلفات را در دستور کار دارند.

وی افزود: در یکی از این عملیات‌ها، با دستور دادستان عمومی و انقلاب بخش چمستان، نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور به همراه نیروهای حفاظتی پارک جنگلی و مأموران یگان امداد نیروی انتظامی، در جریان گشت‌زنی و سرکشی از کارگاه‌های چوب‌بری، موفق به کشف ۲ تن چوب‌آلات جنگلی غیرمجاز در یک کارگاه واقع در روستای عباسکلا شدند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری ادامه داد: محموله کشف‌شده توقیف و برای طی مراحل قانونی به پارکینگ اداره منابع طبیعی شهرستان نور منتقل شد.

توقیف پنج استر هیزم جنگلی در بهشهر

باقری با اشاره به کشف محموله دیگری از فرآورده‌های جنگلی غیرمجاز در شهرستان بهشهر گفت: مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان، هنگام کنترل خودروهای حامل چوب‌آلات در محدوده کارخانه سلولزی، یک دستگاه کامیون حامل پنج استر هیزم جنگلی را شناسایی کردند که این محموله را در پوشش بار باغی حمل می‌کرد.

وی افزود: پس از شناسایی محموله، هیزم‌های جنگلی به نفع دولت توقیف شد و کامیون حامل آن نیز با دستور دادستان شهرستان بهشهر به پارکینگ انتقال یافت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری با تأکید بر اهمیت نظارت بر حمل‌ونقل و نگهداری فرآورده‌های جنگلی، بر تداوم اقدامات حفاظتی و برخورد با تخلفات مرتبط با منابع طبیعی تأکید کرد.