محدودیت‌های ترافیکی مازندران تا شنبه ادامه دارد/ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
محدودیت‌های ترافیکی مازندران تا شنبه ادامه دارد/ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به آغاز محدودیت‌های ترافیکی در محورهای ارتباطی استان از امروز چهارشنبه گفت: این محدودیت‌ها تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت‌های مقطعی نیز در برخی محورها اعمال می‌شود.

به گزارش گزارشگر؛ سرهنگ هادی عبادی با بیان اینکه ترافیک در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس در محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه سنگین است، اظهار کرد: در مسیر جنوب به شمال جاده هراز در محدوده سه‌راهی چلاو نیز ترافیک خودرویی سنگین گزارش شده است.

وی افزود: محورهای شمالی در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و تردد خودروها در هر دو مسیر رفت و برگشت آزادراه تهران ـ شمال و همچنین محور فیروزکوه به صورت عادی و روان در جریان است.

ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در سه محور

رئیس پلیس راه مازندران گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر امروز چهارشنبه تا ساعت ۶ صبح شنبه در محورهای کرج ـ چالوس، هراز و فیروزکوه و بالعکس ممنوع است.

وی افزود: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز، بلامانع خواهد بود.

محدودیت‌های محور چالوس

عبادی درباره محدودیت‌های محور چالوس اظهار کرد: روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه، یکم، دوم و چهارم مهرماه، در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت اعمال خواهد شد.

وی افزود: روز جمعه نیز ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه به این شرح اجرا می‌شود؛ از ساعت ۱۴ از ابتدای آزادراه تهران ـ شمال محدودیت تردد به مقصد چالوس اعمال خواهد شد و از ساعت ۱۵ نیز از ابتدای پل زنگوله در انتهای دهانه شمالی تونل البرز، مسیر به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود می‌شود.

رئیس پلیس راه مازندران ادامه داد: از ساعت ۱۶ از مرزن‌آباد به سمت تهران مسیر یک‌طرفه خواهد شد و از ساعت ۲۴ با پایان طرح، مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد دوطرفه می‌شود. در صورت کم‌حجم بودن ترافیک، پایان طرح یک‌طرفه ممکن است زودتر از زمان اعلام‌شده اجرا شود.

وی با اشاره به وضعیت تردد ساکنان محلی تصریح کرد: تردد از مسیر جاده قدیم کرج ـ چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد است، اما خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند، از ساعت تعیین‌شده از میدان امیرکبیر کرج اجازه تردد به سمت چالوس نخواهند داشت.

محدودیت‌های محور هراز

عبادی گفت: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، روزهای جمعه و شنبه، سوم و چهارم مهرماه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محور هراز از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

ممنوعیت تردد خودروهای سنگین

وی درباره محدودیت خودروهای سنگین در محورهای شمالی اظهار کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج ـ چالوس و بالعکس همچنان ممنوع است.

رئیس پلیس راه مازندران افزود: تردد تمام تریلرها در محور هراز و بالعکس نیز همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه یکم مهرماه و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه، دوم و سوم مهرماه، در محور هراز ممنوع خواهد بود.

برخورد با تخلفات حادثه‌ساز

عبادی رعایت نکردن حق تقدم، صحبت با تلفن همراه، سرعت و سبقت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی و حرکت در شانه خاکی را از جمله تخلفات حادثه‌ساز عنوان کرد و گفت: پلیس با این‌گونه تخلفات به‌شدت برخورد می‌کند و در صورت ثبت تخلف حادثه‌ساز، خودروی راننده متخلف به مدت ۷۲ ساعت به توقفگاه منتقل و برای گواهینامه وی نیز نمره منفی درج خواهد شد.

وی از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند و خاطرنشان کرد: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره‌های ۰۱۱۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۰۱۱۲۱۸۲۴۴۲۰ به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی درباره وضعیت راه‌های استان است.

مسافران و رانندگان همچنین می‌توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها، محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سامانه ۱۴۱ مراجعه یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس بگیرند.