فرماندار میاندورود عنوان کرد؛ فعالیت جهادی کارکنان روغن نباتی غنچه در تولید مایحتاج عمومی
فرماندار میاندورود عنوان کرد؛ فعالیت جهادی کارکنان روغن نباتی غنچه در تولید مایحتاج عمومی
فرماندار میاندورود گفت: سربازان حوزه اقتصادی، همزمان با نیروهای مسلح در حال جهاد هستند و این اقدام جهادی در زمینه تولید مایحتاج عمومی مردم است

به گزارش پایگاه خبری گزارشگر و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان میاندورود مرتضی بابایی لولتی در بازدید از شرکت کشت و صنعت شمال، اظهار کرد: روغن پایه غذایی خانوار است و وجود روغن در قفسه فروشگاه‌ها باعث آرامش خاطر خانواده‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه شهروندان در خرید اقلام اساسی، اصلاح فرهنگ خرید را در پیش گرفته‌اند، افزود: با توجه به تولید به اندازه کافی روغن و سایر محصولات غذایی، شهروندان در خرید این نوع از کالاها به شکل هیجانی رفتار نمی‌کنند.

فرماندار میاندورود گفت: فروشگاه‌ها از مواد غذایی و دیگر اقلام مصرفی لازم برای عرضه برخوردار هستند و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

این مسئول با اشاره به قرار گرفتن دومین کارخانه تولید روغن نباتی کشور در میاندورود، تصریح کرد: کارخانه کشت و صنعت شمال، تولیدکننده روغن غنچه، این کالای تولیدی را در سراسر کشور و به ویژه در مازندران و شهرستان میاندورود عرضه می‌کند.

بابایی با اشاره به فعالیت ۵۰۰ نیروی کاری این کارخانه و تولید در سه شیفت، ادامه داد: سربازان حوزه اقتصادی، همزمان با نیروهای مسلح در حال جهاد هستند و این اقدام جهادی در زمینه تولید مایحتاج عمومی مردم است.

فرماندار میاندورود با اشاره به ظرفیت تولید ۱۲۰۰ تن روغن توسط شرکت کشت و صنعت شمال، خاطرنشان کرد: اکنون بر اساس نیاز بازار، تولید این کارخانه ۸۰۰ تن در روز بوده که ۳۰۰ تن تولید روغن صنف و صنعت و ۵۰۰ تن، احجام و مصرف خانوار است و در صورت لزوم، میزان تولید افزایش خواهد یافت.

بابایی گفت: روغن غنچه در خط تولید جامد، مایع، ۱۶ کیلویی، بطری، حلب، قنادی، مارگارین و روغن صنف و صنعت فله در حال فعالیت است.

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان