صرفه‌جویی ۷۳ میلیون کیلووات‌ساعتی برق در مازندران/ ۶ هزار انشعاب غیرمجاز حذف شد
صرفه‌جویی ۷۳ میلیون کیلووات‌ساعتی برق در مازندران/ ۶ هزار انشعاب غیرمجاز حذف شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از صرفه‌جویی ۷۳ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۲۶۸ کیلووات‌ساعت انرژی و شناسایی و حذف ۶ هزار و ۴۵ انشعاب غیرمجاز برق در استان طی شش ماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش گزارشگر؛ سیدکاظم حسینی کارنامی با تشریح عملکرد شش‌ماهه طرح «مهتاب» از اول فروردین تا اول مهر امسال، اظهار کرد: این طرح با رویکردی جهادی و مبتنی بر افزایش بهره‌وری اجرا شده و اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت مصرف و هوشمندسازی شبکه، دستاوردهای قابل توجهی به همراه داشته است.

شناسایی ۶ هزار انشعاب غیرمجاز

وی با اشاره به اقدامات عملیاتی تیم‌های طرح مهتاب افزود: در این مدت ۹۸ هزار و ۱۷۶ مورد تست و بازرسی از لوازم اندازه‌گیری انجام شد و ۱۹ هزار و ۷۱ کنتور جدید نصب و ۱۱ هزار و ۶۳۶ کنتور معیوب نیز تعویض شد.

حسینی کارنامی ادامه داد: همچنین ۶ هزار و ۴۵ انشعاب غیرمجاز شناسایی و حذف و ۸۴۲ مورد دست‌کاری در قاب تجهیزات نیز شناسایی شد که گامی مهم در مسیر پیشگیری از اتلاف منابع برق به شمار می‌رود.

صرفه‌جویی ۷۳ میلیون کیلووات‌ساعت انرژی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران گفت: نتیجه ملموس اقدامات انجام‌شده در نیمه نخست سال، صرفه‌جویی ۷۳ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۲۶۸ کیلووات‌ساعت انرژی بوده است که دستاوردی مهم برای شبکه توزیع استان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به ساماندهی روشنایی معابر به‌عنوان یکی از مطالبات شهروندان، افزود: در این مدت ۱۹ هزار و ۴۱۲ مورد روشنایی معابر و بلوارها بازبینی و ۱۸ هزار و ۴۸۲ چراغ در محورهای مواصلاتی، شهری و تونل‌ها تنظیم و اصلاح شده است.

مدیریت بار بیش از ۸۶ هزار مصرف‌کننده

حسینی کارنامی با اشاره به نقش مدیریت بار خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی، بیش از ۵۰ هزار مورد بار محدودکننده خانگی و ۳۶ هزار مورد تجاری مدیریت شد و توازن بار پایداری در شبکه ایجاد شد.

وی ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ حلقه چاه کشاورزی، ۳ هزار و ۷۴ مرکز تجاری، بیش از ۲ هزار مورد از ادارات و بانک‌ها و همچنین ۲ هزار و ۴۴۲ مکان مذهبی و مسجد نیز مورد بازرسی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با قدردانی از تلاش‌های همکاران امورهای ۱۸گانه این شرکت، ابراز امیدواری کرد: با تداوم این روند تا پایان سال، شاهد جهشی دیگر در کیفیت توان و پایداری شبکه برق مازندران باشیم.