استاندار مازندران: پروازهای فرودگاه رامسر دائمی می‌شود/توسعه فرودگاه رامسر با جدیت در حال پیگیری است
استاندار مازندران: پروازهای فرودگاه رامسر دائمی می‌شود/توسعه فرودگاه رامسر با جدیت در حال پیگیری است
نشست استاندار مازندران با حضور دکتر حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار رامسر و جمعی از مسئولان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد و طی آن،موضوعات مهم توسعه‌ای رامسر مورد بررسی قرار گرفت. ‌

اختصاصی/گزارشگر : نشست استاندار مازندران با حضور دکتر حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار رامسر و جمعی از مسئولان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد و طی آن،موضوعات مهم توسعه‌ای رامسر مورد بررسی قرار گرفت. ‌

فرودگاه رامسر یکی از محورهای اصلی این جلسه بود. دکتر یونسی‌رستمی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های هوایی در غرب استان، اعلام کرد: پروازهای فرودگاه رامسر دائمی خواهد شد و برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد پروازها در دستور کار قرار دارد. وی افزود که مبالغ مربوط به پیش‌خرید هواپیما پرداخت شده و روند توسعه فرودگاه با جدیت دنبال می‌شود.

استاندار مازندران همچنین از رفع موانع و مشکلات اطراف فرودگاه به‌عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی نام برد و تأکید کرد: رونق فرودگاه رامسر گامی مهم در توسعه گردشگری و اقتصادی شهرستان است و نقش مهمی در افزایش دسترسی و جذب مسافر خواهد داشت.

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان