از کلاهبرداری هزار میلیاردی تا کشف ماینرهای غیرمجاز در مازندران
از کلاهبرداری هزار میلیاردی تا کشف ماینرهای غیرمجاز در مازندران
فرماندهان انتظامی در شهرستان‌های بابلسر و قائمشهر و همچنین رئیس پلیس آگاهی مازندران از دستگیری متهمان پرونده‌های کلاهبرداری، کشف رسیدهای جعلی در معاملات برنج و توقیف ۱۵ دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز خبر دادند؛ پرونده‌هایی که در مجموع بیش از یک هزار و ۲۰ میلیارد ریال ارزش مالی داشته‌اند.

به گزارش گزارشگر؛ رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران نیز از دستگیری یک زن و یک مرد خبر داد که با ارائه رسید جعلی در قبال خرید برنج، ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.

سرهنگ کارآگاه سامع خورشاد اظهار کرد: متهمان با مراجعه به فروشندگان برنج و ارائه رسید جعلی واریز وجه، کالا را بدون پرداخت واقعی تحویل می‌گرفتند.

وی افزود: با اقدامات اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی استان مازندران و هماهنگی قضایی، هر دو متهم دستگیر شدند و تاکنون چهار شاکی نیز شناسایی شده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند و تحقیقات برای شناسایی سایر شکات ادامه دارد.

خورشاد به فروشندگان توصیه کرد صرفاً به تصویر یا پیامک رسید واریز اکتفا نکنند و پیش از تحویل کالا، موجودی حساب خود را بررسی کنند.

کلاهبرداری هزار میلیاردی در بابلسر

فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر از شناسایی و دستگیری متهم به کلاهبرداری اینترنتی و بانکی به ارزش هزار میلیارد ریال خبر داد.

سرهنگ علی‌اکبر درویشی اظهار کرد: این متهم با سوءاستفاده از اختلال ایجادشده در سامانه بانکی، اقدام به جابه‌جایی غیرمجاز وجوه کرده و بخشی از مبالغ را صرف خرید خودروی BMW X4، آپارتمان، طلا و کالا کرده بود.

وی افزود: با اقدامات تخصصی و رصدهای فنی کارشناسان پلیس فتا بابلسر، محل اختفای متهم در یکی از شهرهای همجوار شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، متهم در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم نیز مقادیری طلا، وجه نقد و سایر اقلام مرتبط با پرونده کشف شد.

درویشی خاطرنشان کرد: تحقیقات برای شناسایی ابعاد دیگر پرونده همچنان ادامه دارد.

کشف ۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در قائمشهر

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان قائمشهر نیز از کشف ۱۵ دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز به ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ اسلام کرم غریبی اظهار کرد: در پی اعلام اداره برق شهرستان مبنی بر شناسایی محل‌های مشکوک به استفاده غیرمجاز از انرژی برق، مأموران پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی شهرستان قائمشهر طی چند عملیات جداگانه، بررسی موضوع و شناسایی محل‌های مورد نظر را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی قضایی و انجام اقدامات لازم، موفق به کشف و توقیف مجموعاً ۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز شدند که ارزش تقریبی تجهیزات کشف‌شده ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان قائمشهر با تأکید بر برخورد قانونی با فعالیت‌های غیرمجاز در حوزه استخراج رمزارز از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مراجع قانونی و پلیس اطلاع دهند.