از ظرفیت اصحاب رسانه در تصمیم‌سازی بهره خواهیم گرفت
از ظرفیت اصحاب رسانه در تصمیم‌سازی بهره خواهیم گرفت
فرمانده سپاه ناحیه بابلسر گفت: با توجه به تجربه و شناختی که از توانمندی‌های خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای دارم، اطمینان دارم که با تعامل و همکاری متقابل می‌توان اقدامات ارزشمند و تأثیرگذاری را در شهرستان رقم زد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گزارشگر، سرهنگ حسین علیزاده، فرمانده سپاه ناحیه بابلسر، ۱۱ خردادماه در نخستین نشست خود با اصحاب رسانه این شهرستان که در سالن اجتماعات سپاه بابلسر برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای جنگ ۱۲ روزه، شهدای رسانه و رهبران شهید جبهه مقاومت گفت: دهه امامت و ولایت و همچنین سالروز میلاد باسعادت امام هادی(ع) را تبریک عرض می‌کنم و از حضور خبرنگاران، فعالان رسانه ای  و رئیس محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست صمیمانه قدردانی دارم.
وی با اشاره به اهمیت جنگ ادراکی و شناختی در دنیای امروز افزود: رسانه‌ها و  فضای مجازی  در عمق راهبردی همه کشورها نقش‌آفرین هستند و خبرگزاری‌ها و ابزارهای رسانه‌ای می‌توانند رویدادها را سریع‌تر، دقیق‌تر، شفاف‌تر و جذاب‌تر به جامعه منتقل کنند؛ موضوعی که منشأ بسیاری از تحولات اجتماعی و فرهنگی است.
فرمانده سپاه ناحیه بابلسر ادامه داد: امروز اگر قرار باشد تحولی کمی و کیفی در جامعه شکل بگیرد، رسانه یکی از مؤثرترین ابزارها برای تحقق آن است.
علیزاده با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان رسانه‌ها و مسئولان اظهار کرد: امیدواریم با همراهی و همکاری اصحاب رسانه بتوانیم زمینه اجرای برنامه‌های اثرگذار و ماندگار را در شهرستان فراهم کنیم و در مسیر پیگیری مطالبات مردم، چه در سطح شهرستان و چه در سطح استان، گام‌های مؤثری برداریم.
وی افزود: با توجه به تجربه و شناختی که از توانمندی‌های خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای دارم، اطمینان دارم که با تعامل و همکاری متقابل می‌توان اقدامات ارزشمند و تأثیرگذاری را در شهرستان رقم زد.
فرمانده سپاه ناحیه بابلسر با بیان اهمیت جایگاه رسانه گفت: اگر برای یک اقدام اجتماعی ۱۰ امتیاز در نظر بگیریم، تنها یک امتیاز مربوط به اجرای آن و ۹ امتیاز متعلق به رسانه و اطلاع‌رسانی است. به همین دلیل در همه مسئولیت‌هایی که بر عهده داشته‌ام، همواره از ظرفیت رسانه‌ها بهره گرفته‌ام و در برخی فعالیت‌های مردم‌محور نیز از دیدگاه‌های اصحاب رسانه استفاده کرده‌ایم.
وی از برنامه‌ریزی برای تشکیل یک گروه اندیشه‌ورز رسانه‌ای خبر داد و افزود: در نظر داریم با حضور جمعی از اصحاب رسانه، گروهی مشورتی و مستمر تشکیل دهیم تا از دیدگاه‌ها و پیشنهادهای آنان در اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلف بهره‌مند شویم.
علیزاده در پایان  بیان کرد: امیدواریم با همدلی مردم، همراهی مسئولان و نقش‌آفرینی مؤثر رسانه‌ها بتوانیم اقدامات ارزشمندتری را در شهرستان بابلسر به سرانجام برسانیم. مردم، نیروهای مسلح و به‌ویژه اصحاب رسانه در جنگ اخیر نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی و تقویت انسجام ملی ایفا کردند و همین همدلی، دشمنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشت.
  • نویسنده : حمیدرضا گل محمدی تواندشتی