اهالی فرهنگ و هنر مازندران داغدار رهبر شهید
اهالی فرهنگ و هنر مازندران داغدار رهبر شهید
اهالی فرهنگ و هنر مازندران در بخش های مختلف رسانه ای، فرهنگ و هنر، موسیقی و فعالان قرآنی این خطه از شمال بعد از شهادت رهبر معظم انقلاب با استفاده از همه ظرفیت های هنری خود ضمن محکوم کردن جنایت آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی در سوگ رهبر شهید خود نشستند. ‎

به گزارش پایگاه خبری گزارشگر و به نقل از درگاه  اطلاع رسانی استانداری مازندران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به همراه بسیج رسانه و خانه مطبوعات بعد از خبر شهادت رهبر معظم انقلاب به عنوان متولیان فرهنگ و هنر و رسانه مازندران با بهره گیری از همه ظرفیت های موجود ضمن دعوت مردم به انسجام و همدلی خواستار خون خواهی رهبر شهید خود به همراه شهدای مظلومی که در جنایت های روزهای اخیر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند شدند.

شهادت اندوهبار قافله سالار و سیدالشهدای نهضت خروشان انقلاب اسلامی رهبر معظم انقلاب (قدس سره) بدست فرعونیان زمان قلوب مالامال از عشق به زعیم امت اسلام را در غمی جانکاه فرو برده است.

بی گمان؛ آن رهبر حکیم و مجاهد کبیر که عمر پربار خویش را در راه اعتلای ارزش‌های مانای ایمانی و تحکیم پایه‌های نظام اسلامی و نیز ترویج معارف اهل بیت(ع) در ام‌القرای جهان اسلام مصروف کرد، با ایستادگی و شجاعت ستودنی برابر کاخ‌های طاغوتی و حکومت‌های جائر جهان و در رأس مظهر استکبار و دنباله‌های آن به فیض عظیم شهادت نائل آمد و در مقام امام همیشه زنده تاریخ جاودانه شد.

نقش برجسته و ممتاز آن سلاله انبیایی در اعتلای عزت و پیشتازی آرمان‌های پرشکوه نهضت خروشان امام روح الله(ره) برغم عداوت‌ها و کینه‌توزی‌های دشمنان غدار در ۳۷ سال گذشته، اوج مجاهدت بی بدیل خلف رشید معمار کبیر انقلاب اسلامی را نمایان ساخته است

جامعه رسانه‌ای دیار علویان با تسلیت فقدان غم انگیز امام وعده‌های صادق و عالم ربانی حضرت امام خامنه‌ای(قدس سره) و نیز جمعی از یاران صدیق و باوفایش که در حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به فیض عظیم شهادت نائل آمده‌اند؛ رجا واثق دارد انقلاب اسلامی بعنوان الگوی درخشان آزادگان و مستضعفان جهان در پرتو اتحاد و انسجام ملی ایرانیان حول مولفه‌های اثربخش و اقتدار آفرین به قله‌های بالندگی و افتخار دست خواهد یافت و پوزه ابرقدرت‌های پوشالی بویژه سردمداران رسوای لیبرال دموکراسی غربی را به خاک مذلت خواهد نشاند.

رهبر انقلاب سالار شهیدان انقلاب اسلامی

فعالان قرآنی استان مازندران هم شهادت سرافرازانه عالم ربانی، سالار شهیدان انقلاب اسلامی و سیدالشهدای منتظران و نائب بر حق حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، حضرت آیت الله العظمی شهید سید علی حسینی خامنه‌ای (قدس الله نفسه الزکیه) در ماه مبارک رمضان را به پیشگاه امام زمان (ارواحنا فداه)، امت اسلام، مراجع و علمای عظام و ملت بزرگ ایران اسلامی تسلیت و تبریک عرض داشتند.

خداوند متعال این روح مجاهد بزرگ و فرزند پاک حضرت زهرا (سلام الله علیها) را چون مقتدایش امیر مؤمنان علی (علیه السلام) در ماه مبارک رمضان پذیرفت و به فیض شهادت نائل ساخت.

رهبر عظیم الشأنی را از دست دادیم و در سوگ او نشستیم که در طهارت روح، قوت ایمان، تدبیر در امور، شجاعت در برابر متکبران و جهاد فی سبیل الله، یگانه عصر خویش بود.

شهادت به دست شقی‌ترین تروریست‌ها و جلادان بشریت و انسانیت، نشانه‌ای از حقانیت این رهبر عظیم الشأن و قبولی خدمات خالصانه ایشان است.

شهادت در راه اسلام و ایران بزرگ نشانه یک پیروزی و نزدیک شدن به هدف است؛ لیکن با شهادت و هجرت الی الله امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)، راه و سیره ایشان متوقف نخواهد شد و با قدرت و شکوه ادامه خواهد یافت.

این شهادت ملت ما را در استمرار راه نورانی امام خامنه‌ای عزیز مصمم‌تر خواهد کرد. جامعه قرآنی استان ولایتمدار، سلحشور و مجاهد مازندران در کنار عموم مردم بصیر و عظیم الشأن ایرانی اسلامی، برای دفاع از میراث گرانبهای این رهبر معظم، قدرتمندانه راه مقتدای خود را ادامه خواهند داد و در جبهه جهاد تبیین و مقابله با شایعات و توطئه‌های نرم و تفرقه افکنانه دشمنان داخلی و خارجی ایستادگی و مجاهدت خواهند کرد.

در پایان از تمامی فعالان، قاریان، حافظان، مربیان و مدیران مراکز قرآنی دعوت می‌کنیم که در کنار اقشار مختلف جامعه با حضور پرشور و حماسی خود در صحنه‌های دفاع ملی، جلوه‌های انسجام و وحدت ملی خود را به رخ جهانیان و دشمنان خبیث و تروریست این ملت بکشانند.

شهد شهادت گواری وجودتان

در این پیوند انجمن موسیقی و سینمای جوانان مازندران هم شهیدان سرافراز را سوار بر بال خدمت برشمرد که تا ملکوت پرکشیدند و اجر زحمات خویش را دیدید، گوارایتان باد شهد شهادت و این پرواز پر سعادت. همگان، شریک انبوه اندوهتان تا همیشه خواهیم ماند و دعای عشق را نجوا خواهیم کرد.

بر این باوریم که هنر، زبان رسای جهانی است و وظیفه خود می‌دانیم که در این لحظه تاریخی، با ابزار هنر، در برابر هجوم بیگانه، با وحدت و یکپارچگی ایستادگی کنیم.

جامعه هنرمندانِ وطن‌دوست موسیقی مازندران با قلبی سرشار از اندوه و خشم، جنایات رژیم صهیونیستی در تجاوز آشکار به خاک ایران عزیزمان و به شهادت رساندن رهبر عالی‌قدر ایران عزیزمان، فرماندهان شجاع و مردم بی‌گناه را به شدت محکوم می‌نماید و با خانواده‌های شهدا و مجروحان این جنایات همدردی می‌کند.

یادآور می‌شویم آیت‌الله خامنه‌ای رهبری بودند نه‌تنها سکان‌دار ایران مقتدر، که تکیه‌گاه معنوی و حکیم فرزانه‌ای بوده‌اند که هنر را «کلید پیشرفت کشور» می‌دانستند.

بی تردید این جنایت نه خاموش کننده راه حق، بلکه با انسجام و وحدت ملی آغاز فصل تازه‌ای از بیداری هنرمندان خواهد بود و راه عدالت‌خواهی را استوارتر خواهد نمود

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان