کشف ۷ تن چوب قاچاق در سلمانشهر
کشف ۷ تن چوب قاچاق در سلمانشهر
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر از کشف و ضبط حدود هفت تن چوب جنگلی قاچاق در سلمانشهر خبر داد و گفت: این محموله به مقصد یک کارخانه چوب در شهرک صنعتی سلمانشهر منتقل شده بود و اقدامات قانونی برای پلمب این واحد انجام شده است.

به گزارش گزارشگر؛ مهرداد خزایی پول اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی، رصد مستمر و پایش خودروهای مشکوک، محموله قابل توجهی از چوب جنگلی قاچاق شناسایی و کشف شد.

وی افزود: در جریان این عملیات، با حضور میدانی فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر و نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان عباس‌آباد، حدود هفت تن چوب جنگلی قاچاق کشف و ضبط شد و اقدامات قانونی لازم برای پلمب کارخانه موردنظر در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر خاطرنشان کرد: این اقدام در ادامه برنامه‌های تشدیدی یگان حفاظت برای شناسایی شبکه‌های حمل، دپو و عرضه چوب قاچاق و جلوگیری از ورود محصولات غیرمجاز جنگلی به چرخه مصرف انجام شده است.

خزایی پول با هشدار به کارخانه‌های چوب‌بری و دپوداران تصریح کرد: اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر در راستای صیانت از انفال عمومی، با قاچاق چوب و هرگونه تعرض به جنگل‌ها برخورد قانونی و قاطع خواهد کرد.

وی تأکید کرد: با تلاش شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت، هیچ کارخانه چوب‌بری، دپودار یا واحد فعال در حوزه فرآورده‌های چوبی، حاشیه امنی برای نگهداری یا ورود چوب قاچاق نخواهد داشت و با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.