دستگیری ۲ سارق سابقه‌دار و کشف ۲۵ فقره سرقت در مازندران
دستگیری ۲ سارق سابقه‌دار و کشف ۲۵ فقره سرقت در مازندران
فرماندهان انتظامی بابلسر و ساری از دستگیری ۲ سارق سابقه‌دار و اعتراف آنان به مجموع ۲۵ فقره سرقت از موتورپمپ‌های کشاورزی، منازل، مغازه‌ها و اماکن خصوصی در این دو شهرستان خبر دادند.

به گزارش گزارشگر؛ سرهنگ علی‌اکبر درویشی، فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر، در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت از منازل، اماکن خصوصی و موتورپمپ‌های زمین‌های کشاورزی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پلیسی و همکاری شهروندان، موفق به شناسایی سارق حرفه‌ای و سابقه‌داری شدند که پس از مرخصی از زندان متواری شده بود.

فرمانده انتظامی بابلسر ادامه داد: متهم با هماهنگی قضایی و طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد و در جریان تحقیقات تخصصی به بیش از ۲۰ فقره سرقت در سطح شهرستان اعتراف کرد.

درویشی خاطرنشان کرد: همدستان متهم و مال‌خران مرتبط با این پرونده نیز شناسایی شده‌اند و اقدامات پلیسی و قضایی برای دستگیری آنان ادامه دارد. متهم پس از تشکیل پرونده و طی مراحل قانونی، با قرار قضایی روانه زندان شد.

سرهنگ کارآگاه علی قیصری، فرمانده انتظامی شهرستان ساری، از دستگیری سارق مغازه‌ها و اعتراف وی به پنج فقره سرقت از اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد.

وی اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از مغازه‌ها، موضوع در دستور کار مأموران پایگاه پلیس آگاهی ساری قرار گرفت و مأموران پس از انجام اقدامات پلیسی، سارق سابقه‌دار را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی ساری افزود: متهم پس از هماهنگی با مرجع قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد و در تحقیقات تکمیلی به پنج فقره سرقت از اماکن خصوصی اعتراف کرد.

قیصری در پایان با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم و تحویل وی به مرجع قضایی، از شهروندان خواست توصیه‌های پلیس را برای پیشگیری از سرقت جدی بگیرند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق شماره ۱۱۰ اطلاع دهند.