پنجمین جشنوراه ملی کئی پلا و غذاهای بومی محلی در ساری آغاز شد
پنجمین جشنوراه ملی کئی پلا و غذاهای بومی محلی در ساری آغاز شد
پنجمین جشنواره ملی کئی پلا (کدوی محلی و برنج)، غذا‌های بومی و محلی و نمایشگاه صنایع دستی و سوغات کشور به همت شهرداری و شورای شهر ساری و شرکت ساریا آریا مهر البرز در ساری آغاز شد .

اختصاصی/ گزارشگر : جشنواره ملی کئی پلا با حضور گسترده غرفه دارانی از سراسر کشور در بوستان ولایت ساری آغاز شد و تا ۹ آبان ماه در بوستان ولایت ادامه خواهد داشت .

ابراهیم مردانی مدیر شرکت ساریا آریا مهر البرز در حاشیه این جشنواره افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل مازندران و غذاهای بومی و محلی استان و افزایش شور و نشاط اجتماعی در شهر ساری برگزار شده است

وی در ادامه ضمن اشاره به حمایت از کسب و کارهای کوچک و خانگی به عنوان یکی از اهداف مهم این جشنواره خاطر نشان کرد : غرفه های این نمایشگاه تا ۹ آبان برقرار بوده و شهروندان می توانند هرروز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب از این غرفه ها بازدید نمایند .

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان