پایان ۱۰ سال انتظار ساروی‌ها برای اجرای فاز ۲ بوستان ملل
پایان ۱۰ سال انتظار ساروی‌ها برای اجرای فاز ۲ بوستان ملل
انتظار ساروی‌ها بعد ۱۰ سال وقفه در اجرای پروژه فاز دوم بوستان ملل سرانجام با پیگیری‌های استاندار مازندران و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری گزارشگر؛ انتظار ساروی‌ها بعد ۱۰ سال وقفه در اجرای پروژه فاز دوم بوستان ملل سرانجام با پیگیری‌های استاندار مازندران و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس به پایان رسید.

 

پروژه فاز دوم بوستان ملل در فضایی به مساحت ۳۲۵ هکتار و طول ۶.۵ کیلومتر از پل کابلی شهید رنجبر تا منطقه تنگه لته و در حاشیه رودخانه تجن حدود ۱۰ سال پیشش آغاز شده بود و به دلایلی این پژوه متوقف مانده بود.

پروژه‌ای که همگان معتقد بودند با اجرایی شدنش، تحول خاصی در بحث زیبایی و گردشگری شهر ساری بعنوان مرکز استان ایجاد خواهد کرد. اما شاید کمکاری صورت گرفته از مسئولین وقت و همچنین نبود بودجه مناسب برای اجرایی شدن این پروژه عظیم، سبب شد تا فاز دوم بوستان ملل حدود ۱۰ سالی بلاتکلیف بماند.

با پیگیری‌های استاندار مازندران و نماینده مردم ساری، اما وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز اخیرا در جریان سفر به استان مازندران، از پروژه فاز ۲ پارک ملل ساری بازدید و بر تسریع در تکمیل آن تأکید کرده بود.

 

صالحی‌امیری در این بازدید، ضمن استماع گزارش‌های مسئولان استانی درباره روند اجرای پروژه، بر لزوم تسریع در تکمیل آن تأکید و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرده بود.

 

وزیر در این بازدید، با بیان اینکه این پروژه می‌تواند به محلی برای تفریح جوانان و اشتغالزایی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: با تلاش و راهبری مجموعه مدیریتی استان بویژه استاندار شهرداری و نمایندگان مجلس می‌بایست این پروژه به منطقه گردشگری تبدیل شود.

 

صالحی‌امیری، تأکید کرد: با تکمیل این پروژه و ایجاد تأسیسات گردشگری، علاوه بر توسعه گردشگری منطقه، فرصت‌های شغلی جدیدی ایجاد خواهد شد که می‌تواند نقش مهمی در افزایش درآمدزایی، رونق اقتصادی و ارتقای نشاط اجتماعی داشته باشد.

وزیر میراث فرهنگی، افزود: این پروژه که طرح برتر آب منطقه‌ای کشور می باشد، ۲۲۵ هکتار و ۷ کیلومتر جاده سلامت با حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تمهید فضای زیرساختی که باید تعیین تکلیف شود.

 

۲۸ بهمن هم موضوع اجرایی شدن فاز دوم بوستان ملل در استانداری مازندران مطرح شد تا این رویای ۱۰ ساله به یک واقعیت بزرگ تبدیل شود.

 

روز گذشته در استانداری مازندران هم، جلسه‌ای یونسی استاندار با شهردار و اعضای شورای شهر ساری در این خصوص برگزار کرد تا نشان دهد به پیگیری‌های عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس جامعه عمل پوشانده شده است و قرار است واقعا این پروژه بزرگ اجرایی شود.

 

 

اما همزمان با جلسه استاندار، در روز ۲۸ بهمن، عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس جهت پیگیری وعده‌های آقای وزیر، شخصا پا به میدان گذاشت و جهت این مطالبه بحق مردم شهر ساری وارد میدان عمل شد.

 

زمانی با وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری دیدار کرد و در خصوص رفع مشکلات و اجرای این پروژه عظیم که نقش مستقیم در گردشگری مرکز استان دارد، دیدار و گفتگو کرد و در خصوص اجرای این پروژه و تسریع در اجرای آن و جذب اعتبارات لازم اقدام کرد.

عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، در این خصوص اظهار داشت: اصلی‌ترین موضوع مطرح شده در این نشست، پیگیری مصوبات سفر وزیر در تاریخ ۱۳ بهمن و پیگیری جذب اعتبار برای اجرای پروژه فاز ۲ پارک ملل ساری بود که بعنوان یکی از دغدغه‌های اصلی مردم شهر ساری بود.

 

زمانی با بیان اینکه، این پروژه در قلب مرکز استان، می‌تواند زمینه ساز افزایش گردشگر در استان و شهرستان ساری باشد، افزود: شهرستان ساری با برخورداری از موقعیت های ممتازی نظیر جنگل، دریا، ارتفاعات روستایی در صنعت گردشگری رونق چندانی نداشته است.

 

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، افزود: برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در این پروژه حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا با آماده کردن فضای زیرساختی سرمایه‌گذاری مهیا شود.

 

زمانی خاطرنشان کرد: برای دفاع از حق مردم شهر ساری از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و تلاش خواهیم کرد تا خیلی زود این پروژه زیبا در مرکز استان اجرایی شود.

 

گفتنیست؛ طبق نقشه قبلی، روان‌سازی ترافیک منطقه، اولویت‌بخشی به پیاده‌روی شهروندان، احداث فضای ورزشی در راستای ایجاد نشاط شهروندی، استفاده از معماری بومی منطقه و ابنیه حاشیه رودخانه در اجرای این پروژه، عملیاتی خواهد شد.

ایجاد کاربری‌های متنوع تفریحی، تجاری، فرهنگی در طول مسیر رودخانه، احداث اقامتگاه‌های متنوع برای جذب گروه‌های مختلف گردشگران، کاربری‌های آموزشی مانند اجرای موسیقی، هنرهای نمایشی و استقرار کاربری‌های خدماتی مانند رستوران و کافه در این پروژه پیش‌بینی شده بود و جانمایی المان‌ها با معماری بومی، بهره‌گیری از پوشش گیاهی متنوع حاشیه رودخانه در راستای خلق فضاهای سبز پایدار از دیگر اقداماتی است که در این بوستان قرار بود اجرایی شود.