۱⃣ اصلاح روندهای نظام انتصابات: انتصاباتی که با لابی گری ، سفارش بزرگان و ستادها صورت بگیرد امکان شایسته گزینی را محدود می سازد . لذا با این مثال که آقای دکتر یونسی به هیچ عنوان در اتاق عمل از برادر غیر متخصص خود استفاده نمی کند انتظار می رود در روند انتصابات استان بر مبنای تخصص، دانش، تعهد، کارآمدی و توانایی حل مسئله؛ نیروهایی خلاق، نوآور و کارآمد گزینش و مجال خدمت یابند.
2⃣ برنامه محوری: استان مازندران در چارچوب اسناد بالادستی به اندازه کافی برنامه مصوب و قانونی دارد. لذا با توجه به زمان بر و پرهزینه بودن روند تدوین و تصویب برنامه های جدید ، اجرای پنجاه درصد همین برنامه های مصوب خودش مهمترین اقدام خواهد بود. لذا دنبال اختراع مجدد چرخ نباشیم و وعده هایی خارج از توان و برنامه ندهیم.
3⃣ مدیریت علمی: به عنوان یک دانشگاهی که هم سابقه آموزشی و تئوریک دارید و هم تجربه مدیریتی با نگارنده هم عقیده هستید که در عصر جدید بدون مدیریت علمی و دانش بنیان؛ توسعه به معنای عرفی آن محقق نخواهد شد. لذا بکارگیری شیوه های عالمانه در مدیریت توسعه مطالبه عمومی و حداکثری از استانداری هست که دانشیار دانشگاه می باشد.
4⃣ مدیریت وفاق اجتماعی پیشران توسعه است که مستلزم بکارگیری مجموعه ای از کنشگران سیاسی، اقتصادی ، اجتماعی در بخش های سیاستگذاری، تصمیم سازی و اجرا
می باشد لذا انتخاب کارویژه های همگراساز و اتخاذ راهکارهای انسجام بخش باید به عنوان راهبرد مدیریتی در قالب برنامه های عملیاتی در دستور کار استان قرار گیرد.
5⃣ ترویج فرهنگ مسوولیت اجتماعی یکی از الزامات و شتاب دهنده های موثر توسعه استان است . این مهم نیازمند سیاستگذاری، آموزش ، تمرین ، فرهنگ سازی و کاربست تجربه های جهانی می باشد که ضرورت دارد با پیشگامی دانشگاهیان و اصحاب فرهنگ و رسانه ؛ استان مازندران را به استانی پیشرو در امر تحکیم مسوولیت اجتماعی تبدیل نماید.
✅ ایرج نیازآذری/
روزنامه نگار و فعال
فرهنگی واجتماعی
- نویسنده : ایرج نیازآذری
- منبع خبر : گزارشگر