رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان نور : تهیه ۶۰۰ بسته تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند این شهرستان
رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان نور : تهیه ۶۰۰ بسته تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند این شهرستان
رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان نور، گفت: با کمک خيران ۶۰۰ بسته تحصیلی برای دانش‌آموزان نیازمند این شهرستان تهیه و به تدریج به آنان تحویل می‌شود.

بهزاد عسگری در گفت‌وگو با خبرنگاران در شهرستان نور، با اشاره به پویش جشن عاطفه‌ها با شعار(آینده ساز باشیم)، اظهار کرد: این پویش از ابتدای شهریورماه آغاز و تا پایان مهرماه برای تامین مایحتاج دانش‌آموزان نیازمند و بی‌بضاعت ادامه دارد.

وی افزود: این پویش و دیگر فعالیت‌های کمیته امداد امام خمینی برای مهرورزی و ترویج فرهنگ نیکوکاری انجام می‌گیرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان نور، با بیان اینکه مردم نور در سال گذشته در جشن عاطفه‌ها مبلغ ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کمک کردند، اضافه‌کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون کمک جمع‌آوری شود.

عسگری خاطرنشان کرد: خیران و نیکوکاران می‌توانند از دو روش زیر با شماره‌گیری #۰۱۱۷*۸۸۷۷* و واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۷۳۴۳ کمک‌های خود را به نیازمندان اهداف کنند.

وی با اشاره به پویش هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیک تصریح کرد: هموطنان می‌توانند با ارسال عدد ۳ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۱۱ وارد اپلیکیشن شده و با انتخاب شهرستان خود صدقات خود را واریز کنند و اطمینان داشته باشند صدقات واریزی از این طریق به نیازمندان همان شهرستان پرداخت می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان نور، گفت: برابر برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است تا سال ۱۴۰۷ حدود ۸۰ درصد صدقات به‌صورت الکترونیکی پرداخت شود.

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان