دیدار خیرین سلامت شهرستان جویبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران
دیدار خیرین سلامت شهرستان جویبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران
جمعی از خیرین سلامت شهرستان جویبار بعد از ظهر امروز با حضور در دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با دکتر محمدصادق رضایی رئیس دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

اختصاصی / گزارشگر : در این نشست که با حضور معاون درمان و معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه برگزار شد، رئيس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن تقدیر از اقدامات نیکوکارانه و انسان‌دوستانه خیرین سلامت، نقش آنان را در ارتقای شاخص‌های سلامت استان و تسریع روند اجرای پروژه‌های عمرانی و تجهیز مراکز درمانی بسیار ارزشمند توصیف کرد.

دکتر محمدصادق رضایی با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف استان، گفت:

«خیرین سلامت بازوی توانمند دانشگاه در مسیر تحقق عدالت در سلامت و گسترش خدمات بهداشتی و درمانی هستند. با برنامه‌ریزی هدفمند و مشارکت مؤثر خیرین، می‌توان مسیر توسعه طرح‌های در حال اجرا را تسریع و نیازهای درمانی مردم را به شکل علمی و نظام‌مند پاسخ داد.»

وی افزود: امروز حوزه سلامت با چالش‌هایی از جمله فرسودگی فضاهای فیزیکی، نیاز به تجهیزات به‌روز و کمبود منابع مواجه است که بدون حمایت و همراهی خیرین تحقق اهداف نظام سلامت دشوار خواهد بود. دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تشکیل کارگروه‌های مشترک و تدوین برنامه‌های منسجم، درصدد بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزشمند خیرین در جهت توسعه و تکمیل طرح‌های بهداشتی و درمانی است.

در ادامه این نشست، خیرین سلامت جویبار ضمن بیان نیازمندی‌های حوزه سلامت این شهرستان، بر تداوم همکاری و مشارکت فعال در راستای ارتقای سطح خدمات سلامت و افزایش رضایتمندی مردم تأکید کردند.

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان