رئیس کمیته اجتماعی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح نمود: اگر برای فردای کشور که با جامعه بزرگ سالمند رو به رو هستیم ، تدبیر و برنامه ریزی لازم صورت نگیرد، باچالش بزرگی مواجه خواهیم گردید.
فاطمی با اشاره به ویژگیهای جامعه سالمندان اظهارداشت : یک جامعه سالمندی ازابعاد مختلف نگه داشتن جامعه سالمندی کشور علاوه بر اینکه نیازمند برنامهریزی ویژهای هستیم باید تدابیری نیز در خصوص تعداد پزشک متخصص طب سالمندی اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه احترام و تکریم سالمندان در دین در فرهنگ و اعتقادات ما ایرانی ها نهادینه شده است افزود: سالمندان را گنجینه گرانقدر خود می دانیم و وجود آنان را ارج می نهیم و امروز وظیفه داریم که این فرهنگ ارزشمند جامعه ایرانی اسلامی را ترویج و عملیاتی نماییم.
فاطمی افزود:چهره سالمندی که از حدود ۱۰ سال آینده در کشور مشاهده خواهیم کرد و روزهایی که متولدین دهه ۵۰ به ۶۰ سالگی برسند، شباهتی با چهره سالمندی که امروز مشاهده میکنیم ندارد و بحثهایی چون امید به زندگی، مسائل اقتصادی سالمندان، عدم وجود مراکز رفاهی مخصوص سالمندان، بیمه سالمندی، تامین مسکن، خدمات دهی به سالمندان، بهداشت و درمان این اقشار و…. موضوعات مهمی است که برای تک تک آنها نیاز به طرح و برنامه و زیرساخت هست
کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تمام همت خودرا برای تصویب قوانین ، حمایتهاو اقدامات قانونی لازم دراینخصوص صورت خواهد داد و امیدواریم سازمان برنامه و بودحه و دولت دراینخصوص با شتاب و حساسیت بشتری وارد عمل گرند. تا در سایه اقدامات ارزنده و برنامه ریزی ها ، تهدید پیرشدن جمعیت ایران به فرصت تبدیل شود و زمینه بهبود و ارتقای زندگی این قشر قابل توجه از جمعیت کشور به وجود آید.
- نویسنده : دکتر حسین شیرزاده