پ
  • شناسه : 8438
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۸:۵۶
  • ۰ دیدگاه
  • ارسال توسط :

خبر مهم برای یارانه‌بگیران / کالابرگ جدید در راه است

خبر مهم برای یارانه‌بگیران / کالابرگ جدید در راه است
خبر مهم برای یارانه‌بگیران / کالابرگ جدید در راه است
در حالی که فشارهای اقتصادی و افزایش قیمت کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد، برخی نمایندگان مجلس از نهایی شدن افزایش مبلغ کالابرگ خبر می‌دهند.
به گزارش گزارشگر، در حالی که فشارهای اقتصادی و افزایش قیمت کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد، برخی نمایندگان مجلس از نهایی شدن افزایش مبلغ کالابرگ خبر می‌دهند.

در حالی که فشارهای اقتصادی و افزایش قیمت کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد، برخی نمایندگان مجلس از نهایی شدن افزایش مبلغ کالابرگ خبر می‌دهند و تأکید دارند که دولت باید برای کاهش فشار معیشتی بر مردم، حمایت‌های بیشتری در نظر بگیرد.

مهرداد بائوج لاهوتی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: در بودجه امسال حدود هزار همت برای اجرای طرح کالابرگ و یارانه‌ها پیش‌بینی شده بود، اما افزایش تورم و گرانی‌های ناشی از شرایط اخیر باعث شده دولت و مجلس به فکر بازنگری در رقم کالابرگ باشند.

 

وی با بیان اینکه جلسات متعددی با حضور وزارتخانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و رئیس‌جمهور برگزار شده است، اظهار کرد: در این نشست‌ها همه به این جمع‌بندی رسیدند که مبلغ کالابرگ باید افزایش پیدا کند و در حال حاضر رقم جدید در حال نهایی شدن است. به گفته لاهوتی، احتمال دارد به‌زودی مبلغی به یک میلیون تومان فعلی اضافه شود تا بخشی از فشار گرانی‌ها بر مردم جبران شود.

این نماینده مجلس همچنین تأکید کرد که بودجه کشور در شرایط عادی تنظیم شده بود، اما اکنون با تغییر شرایط اقتصادی، دولت ناچار است لایحه اصلاح بودجه ارائه کند تا منابع جدید درآمدی و نحوه تأمین هزینه‌ها مشخص شود.

در همین حال، ابراهیم نکو دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس نهم نیز با اشاره به افزایش لحظه‌ای قیمت‌ها و فشارهای معیشتی بر خانوارها گفت: دولت باید حمایت‌های مستقیم و هدفمند از مردم را افزایش دهد و همزمان با کنترل بازار، مانع سوءاستفاده سودجویان و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها شود.

وی افزود: افزایش قیمت کالاهای اساسی، اجاره‌بها، لوازم خانگی و خدمات، زندگی اقشار حقوق‌بگیر و کم‌درآمد را با مشکلات جدی مواجه کرده و در چنین شرایطی دولت باید با تقویت طرح‌های حمایتی مانند کالابرگ، بخشی از نگرانی‌های مردم را کاهش دهد.

نکو همچنین تأکید کرد که ارائه تسهیلات و وام به‌تنهایی کافی نیست و دولت باید با نظارت جدی‌تر بر بازار و افزایش حمایت‌های معیشتی، از فشار اقتصادی بر خانوارها بکاهد.

اظهارات این نمایندگان در حالی مطرح می‌شود که طی هفته‌های اخیر، رشد قیمت کالاهای مصرفی و هزینه‌های زندگی باعث افزایش نگرانی افکار عمومی شده و بسیاری از خانوارها چشم‌انتظار تصمیم دولت درباره افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه‌های حمایتی هستند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

انتشار فراخوان بخش شعر نهمین اشکواره ملی فرهنگی ـ هنری حسینی ۰۲ تیر ۱۴۰۵

انتشار فراخوان بخش شعر نهمین اشکواره ملی فرهنگی ـ هنری حسینی

فراخوان بخش شعر نهمین همایش ملی فرهنگی ـ هنری اشکواره حسینی منتشر شد و بر اساس آن، شاعران سراسر کشور می‌توانند آثار خود را با موضوعات عاشورا، فرهنگ مقاومت و جنگ رمضان تا ۱۰ مردادماه در دو بخش فارسی و بومی به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.

انتشار فراخوان بخش رسانه نهمین «اشکواره حسینی»  ۰۱ تیر ۱۴۰۵

انتشار فراخوان بخش رسانه نهمین «اشکواره حسینی» 

دبیر نهمین همایش ملی فرهنگی، هنری «اشکواره حسینی» از انتشار فراخوان بخش رسانه  این رویدا خبر داد و گفت: خبرنگاران، فعالان رسانه‌ای، مستندسازان، نویسندگان و هنرمندان می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ تیر ۱۴۰۵ با محوریت فرهنگ عاشورا، ایثار، شهادت و مقاومت به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.

انتشار فراخوان بخش دانش آموزی نهمین همایش فرهنگی هنری سراسری  «اشکواره حسینی» ۰۱ تیر ۱۴۰۵

انتشار فراخوان بخش دانش آموزی نهمین همایش فرهنگی هنری سراسری «اشکواره حسینی»

مدیر روابط عمومی نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی، از انتشار فراخوان بخش دانش‌آموزی این رویداد ملی خبر داد و گفت: نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری حسینی با شعار «روایت عشق، ایثار و حماسه در قاب هنر»، فرصتی ارزشمند برای حضور دانش‌آموزان خلاق و هنرمند سراسر کشور در عرصه تولید آثار فرهنگی و هنری با محوریت فرهنگ عاشورا، ایثار، مقاومت و هویت ایرانی ـ اسلامی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.