بازدید معاون اقتصادی سازمان بازرسی کشور از شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان
بازدید معاون اقتصادی سازمان بازرسی کشور از شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان
دکتر شیرعالی معاون اقتصادی سازمان بازرسی کشور به همراه دکتر حاجی‌مشهدی مدیرکل بازرسی استان مازندران و هیأت همراه، از پیشرفته ترین مرکز کنترل و پایش شبکه فوق توزیع کشور مستقر در ستاد شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان بازدید بعمل آوردند.

اختصاصی/ گزارشگر : در دومین روز از سال ۱۴۰۵، دکتر شیرعالی معاون اقتصادی سازمان بازرسی کشور به همراه دکتر حاجی‌مشهدی مدیرکل بازرسی استان مازندران و هیأت همراه، از پیشرفته ترین مرکز کنترل و پایش شبکه فوق توزیع کشور مستقر در ستاد شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان بازدید بعمل آوردند.

 

در جریان این بازدید، دکتر شیرعالی با اشاره به شرایط ویژه کشور و تحولات ناشی از جنگ رمضان، بر ضرورت آمادگی کامل زیرساخت‌های حیاتی تأکید کرد و خواستار اتخاذ تمهیدات لازم برای مدیریت فضای جنگی و شرایط اضطراری شد و از اقدامات مهندس نصیری در ایام جنگ رمضان تقدیر نمود.

در ادامه، مهندس نصیری مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان ضمن ارائه گزارشی جامع از سناریوها، برنامه‌های عملیاتی و طرح‌های تاب‌آوری شبکه برق در شرایط بحران، بیان داشت: این شرکت با تکیه بر توان نیروهای متخصص و ظرفیت‌های دانش‌بنیان، آماده است تا در هر شرایطی، مأموریت خود را با محوریت “خدمت به مردم” به بهترین شکل انجام دهد.

وی همچنین افزود: برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات پیش‌دستانه، از ارکان اصلی تضمین پایداری شبکه و تأمین برق مطمئن و پایدار در رخدادهای بحرانی و جنگی است.

این بازدید با بررسی دقیق زیرساخت‌ها، ارزیابی دستاوردهای فنی و گفت‌وگو پیرامون افزایش تاب‌آوری شبکه برق کشور در شرایط جنگ رمضان به پایان رسید

  • نویسنده : امیرحسین طاهریان