آژانس خبری گزارشکر

تاریخ : سه شنبه, ۲۸ دی , ۱۴۰۰ 15 جماد ثاني 1443 Tuesday, 18 January , 2022
2
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران تاکید کرد:

برنامه ریزی برای تامین مصرف داخلی و صادرات مرکبات و کیوی در مازندران

  • کد خبر : 7324
  • 18 شهریور 1400 - 8:19
برنامه ریزی برای تامین مصرف داخلی و صادرات مرکبات و کیوی در مازندران
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به تولید سالیانه حدود ۲میلیون و۵۰۰ هزارتن مرکبات و حدود ۱۸۰ هزارتن کیوی در مازندران تاکید کرد و گفت: علاوه بر تامین مصرف داخلی باید در جهت صادرات این دو محصول برنامه ریزی و استفاده شود.

به گزارش سایت گزارشگر از ساری، حسن خیریانپور در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان مازندران با حضور اعضا با دستور کار مرکبات و کیوی در محل سالن شماره یک استانداری با اشاره به تولید سالیانه حدود ۲میلیون و۵۰۰ هزارتن مرکبات و حدود ۱۸۰ هزارتن کیوی در مازندران تاکید و اظهارداشت:  علاوه بر تامین مصرف داخلی باید در جهت صادرات این دو محصول بویزه با بهره گیری از ظرفیت پایانه صادراتی روماک گستر و حدود ۷۰۰ سورتینگ و درجه بندی استان برنامه ریزی و استفاده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران برداشت زود هنگام این دو محصول و سبززدایی و رنگ آوری را ازجمله اقدامات نامطلوب اعلام که موجب لطمه به حیثیت و بازار مرکبات و کیوی مازندران می گردد.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر برداشت نارنگی زودرس اول مهر و صادرات آن پنجم مهر- برداشت پرتقال تامسون ۱۰ آبان و صادرات آن ۱۵ آبان- برداشت کیوی ۱۵ آبان تعیین و تصویب شد تا این محصول از جهت قند و رنگ کامل گردد.

در این جلسه تصمیمات لازم اتخاذ تا با هرگونه تخطی از این تصمیم برخورد جدی و قاطع بعمل آید.
.
.

لینک کوتاه : https://gozareshgar.ir/?p=7324

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.