نشست توجیهی هوشمندسازی یارانه آرد و نان ویژه خبازان مازندران

اولین نشست توجیهی روساء اتحادیه های خبازان شهرستان ها به منظور آشنایی بیشتر با مرحله سوم طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سایت گزارشگر از ساری، اولین نشست توجیهی روءسای اتحادیه های خبازان شهرستان ها به منظور آشنایی بیشتر با مرحله سوم طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در سالن اجتماعات اداره کل صمت استان مازندران برگزار گردید.

اختصاص ۲۲ هزار کیسه سهمیه آرد فوق العاده برای تامین نان مورد نیاز مازندران در تعطیلات نوروزی

وی با اشاره به اهمیت یارانه نان و ضرورت اصلاح نظام توزیع یارانه اظهار داشت: یارانه پرداختی دولت به کالای استراتژیک نان در استان مازندران سالانه ۶ هزار میلیارد تومان می باشد.

وفائی نژاد با اشاره به فعالیت ۴ هزار و ۶۰۰ نانوایی در استان مازندران، گفت: نانوایی ها به عنوان یکی از حساس ترین مشاغل که  می بایست از این یارانه پرداختی دولت محافظت کنند.

دبیر کارگروه آرد و نان استان به لزوم اصلاح ساختار نظام صنفی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر وضعیت سرانه این استان هر ۶۳۰ نفر یک واحد خبازی می باشد در حالیکه در کشور به ازای هر ۱۳۰۰ نفر یک واحد وجود دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران میانگین سهمیه آرد روزانه هر نانوایی را با توجه به سرانه اعلام شده در استان حدود ۵.۵ کیسه بیان کرد و افزود: این میزان سهمیه آرد موجب عدم مقرون به صرفه بودن فعالیت اقتصادی در صنف نانوایی می گردد.

وفائی نژاد به غیرقانونی بودن واحدهای نانوایی استیجاری اشاره کرد و گفت: خرید و فروش پی‌در پی واحدهای خبازی و بورس بازی آن و استیجاری بودن واحدهای خبازی از جمله تخلفاتی است که به طور جدی با آن ها برخورد و موجب ابطال پروانه کسب آن ها خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به برخی رفتارهای خلاف قاعده در صنف نانوایی اشاره کرد و افزود: تراکنش های غیرواقعی و نامتعارف، تغییر ساعت پخت و عدم پخت به میزان سهمیه ای که به هر نانوایی داده شده از جمله تخلفاتی است که در افزایش ۱۰ درصدی سهمیه و کارمزد ۳۰ درصد تاثیر منفی دارد.

دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران در خصوص کشیک نوروزی نانوایی ها در استان اظهار داشت: تعداد ۲۸۰ واحد خبازی یارانه ای در ایام عید در استان به صورت فوق العاده به تولید نان و ارائه به همشهریان و مسافران عزیز می پردازند.

وفائی نژاد افزود: به دلیل شرایط خاص مسافرتهای نوروزی و افزایش تقاضا برای کالاهای اساسی ۲۲ هزار کیسه سهمیه آرد فوق العاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه به واحدهای خبازی کشیک اختصاص یافت.

طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان در دولت سیزدهم تدوین و به اجرا شد

در ادامه این نشست کهنسال مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری با اشاره به طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان که در دولت سیزدهم تدوین و به اجرا درآمده است، اظهار داشت: سامانه نانینو که به منظور هوشمندسازی یارانه آرد و نان طراحی شده روند توزیع آرد، پخت و فروش نان را رصد، ثبت و مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی افزود: سامانه هوشمند توزیع آرد و نان از به انحراف رفتن یارانه های این بخش جلوگیری کرده و با اختصاص سهمیه آرد به نانوایی‌ها براساس عملکرد متعارف تولید و فروش این انحرافات به حداقل کاهش پیدا خواهد کرد.

کهنسال با اشاره به شخصیت حقوقی روساء اتحادیه های خبازان، تصریح کرد: با توجه به یارانه اختصاصی به گندم، آرد و نان همه ما باید در حفاظت از این یارانه و به انحراف نرفتن آن تلاش لازم را به عمل آوریم.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران به مشکلاتی از قبیل نانوایی های استیجاری، فوت صاحب نانوایی و مشکلات وراث در این زمینه اشاره کرد و بیان کرد: آیین نامه ای طراحی و وظیفه هر دستگاه در برخورد با چنینی مشکلاتی مشخص گردیده که به زودی ابلاغ خواهد شد.

کهنسال با اشاره به کمک هزینه اختصاص یافته به نانوایان اظهار داشت: براساس کمک هزینه ۱۵ درصدی تقریبا بالای ۱۶۰ میلیارد تومان تا بهمن ماه برای نانوایان واریز گردید که این مبلغ پس از افزایش به رقم ۳۰ درصد از ابتدای بهمن تا کنون برابر با ۴۲ میلیارد تومان می باشد.

وی با تاکید بر لزوم برخورد با تخلفات صورت گرفته در حوزه آرد و نان گفت: دستگاه های مسئول و اتحادیه های خبازان با اهتمام بیشتری بر عملکرد نانوایی ها نظارت خواهند داشت و با تخلفات صورت گرفته برخورد جدی تر صورت خواهد گرفت.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از مسئولین مربوطه خواست این نشست ها به منظور آشنایی بیشتر نانوایی های استان با اجرای مرحله سوم هوشمندسازی یارانه آرد و نان در سطح شهرستان ها نیز برگزار گردد.

در این نشست که با حضور مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان، معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت، معاون پروژه طرح ملی نانینو استان و نمایندگان اتحادیه ها و نانوایی های شهرستان های سطح استان برگزار گردید، مرحله سوم این طرح برای حاضرین در نشست تشریح و تبادل نظر گردید.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری و مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با حضور در جمع خبازان به تمامی سوالات این صنف پاسخ دادند.

این نشست ها به منظور آشنایی بیشتر نانوایی های استان با اجرای مرحله سوم هوشمندسازی یارانه آرد و نان در سطح شهرستان ها نیز برگزار خواهد شد.

.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://gozareshgar.ir/?p=9625

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: