سرپرست معاون عمرانی استانداری مازندران:

روستاهای فاقد طرح هادی باید تعیین تکلیف شوند/شناسایی مسکن‌های فاقد پروانه و مجوز در مازندران

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: روستاهای فاقد طرح هادی باید تعیین تکلیف و روستاهایی که قابلیت تصویب طرح هادی ندارند، محدوده روستا مصوب می‌شود تا جلوی ساخت و ساز غیر مجاز و خارج از محدوده گرفته شود.

به گزارش خبرنگار گزارشگر از ساری، احمد توکلی امروز در نشست با مدیران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با بیان اینکه ساخت و سازها در روستاهای بدون طرح هادی مصوب به ویژه روستاهای زیر ۲۰ خانوار مناطق ییلاقی استان افزایش یافته است، اظهار کرد: روستاهای فاقد طرح هادی باید تعیین تکلیف و روستاهایی که قابلیت تصویب طرح هادی ندارند، محدوده روستا مصوب می‌شود تا جلوی ساخت و ساز غیر مجاز و خارج از محدوده گرفته شود.

وی از کمک مالی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران در سفر رئیس جمهور خبر داد و افزود: این پشتیبانی مالی جهت کمک به بنیاد مسکن است و نیاز به مشارکت در اجرای طرح روستاهاست.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه روستاهایی که دوره طرح‌ هادی آنها به اتمام رسیده است، بازخوانی خواهد شد، تصریح کرد: دهیاران روستاها نیز برای اجرای طرح هادی از مشارکت عمومی استفاده کنند و البته روستاهای فاقد طرح هادی در استان برای تصویب طرح درخواست زیاد دارند.

توکلی از شناسایی مسکن‌های فاقد پروانه و مجوز در مازندران خبر داد و تصریح کرد: این واحدها بدون توجه به قوانین ساخته شدند و برخورد با سازندگان غیرمجاز مطابق قوانین برخورد خواهد شد.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://gozareshgar.ir/?p=10133

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: