به گزارش خبرنگار سایت گزارشگر از ساری، عباسعلی وفائی نژاد امروز در جلسه هماهنگی تامین کالاهای اساسی در حوزه وظایف اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان با تاکید بر اینکه تعداد ۲۸۰ واحد خبازی یارانه ای در ایام عید در استان به صورت فوق العاده به تولید نان و ارائه به همشهریان و مسافران می پردازند لزوم توجه به ارسال آرد واحدهای مذکور و نظارت بر ساعت و نحوه پخت تاکید و مقرر شد طی دستورالعملی مراتب به کلیه عوامل اجرایی و نظارتی منعکس گردد.
وی با توجه به اینکه مازندران یکی از مسافرخیز ترین استان های کشور در ایام عید نوروز است، تصریح کرد: به دلیل شرایط خاص مسافرتهای نوروزی و افزایش تقاضا برای کالاهای اساسی ۲۲ هزار کیسه سهمیه آرد فوق العاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه برای ۲۸۰ واحد خبازی درنظر گرفته شده تا ساعات بیشتری به پخت نان بپردازند.
وفائی نژاد با اشاره به همزمانی ایام عید نوروز و ماه رمضان اظهار داشت: در تعطیلات نوروز و ماه رمضان مقرر شد واحدهای خبازی استان به دلیل افزایش تقاضا برای خرید نان در ساعات پایانی روز حتی الامکان حجم تولید نان را در این ساعات افزایش داده و خبازیهایی که به عنوان کشیک نوروزی معرفی شدند نیز فعالیت آن ها تا ساعت ۲۳ ادامه خواهد داشت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با تاکید بر افزایش نظارت بر نانوایی ها در ایام تعطیل نوروز، خاطرنشان کرد: سهمیه آرد فوق العاده ای که برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده جهت مصرف خانوار بوده و خبازان از فروش نامتعارف و انبوه نان خودداری نمایند.
وفائی نژاد همچنین با اشاره به حجم تردد بالای مسافران و گردشگران در استان،افزود: در ایام نوروز ارسال آرد به نانوایی ها در شهرستان های توریستی و پرتردد در اولویت قرارداشته و با تمهیدات صورت گرفته هیچ نگرانی بابت کمبود آرد نانوایی ها وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: خبازی های مشمول طرح کشیک نوروزی به منظور سهولت دسترسی مسافران نوروزی به نصب بنر بر درب واحد صنفی خود اقدام خواهند کرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران خاطرنشان کرد: شهروندان هرگونه شکایت و نارضایتی از نحوه عملکرد واحدهای ارائه کننده خدمات را می توانند از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن و تجارت و یا سامانه پیامکی اداره کل غله استان به شماره ۳۰۰۰۱۳۹۴ اعلام تا مراتب فورا مورد رسیدگی قرار گیرد.