تورم با خلق پول مهار نمی شود

وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تورم با خلق پول مهار نمی شود،گفت: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبه‌گرایی به توافق عادلانه رسید، سیاست دولت این است تا خرید خدمت را توسعه و ۱۲۰ درصد منابع بیمه تکمیلی و ۸۰ درصد شرح خدمات را برای بازنشستگان افزایش دهد. 

به گزارش خبرنگار سایت گزارشگر از ساری، سیدصولت مرتضوی در ادامه سفر به مازندران در پانزدهمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران و دیدار با تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان با حضور استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعلام اینکه منابع و مصارف بودجه سال آینده ۲ هزار هزار میلیارد تومان است، اظهارداشت: دولت سیزدهم ۸۷ هزار میلیارد تومان بدهی سازمان تامین اجتماعی را به بانک های عامل پرداخت کرده است.

وی با بیان اینکه تورم با خلق پول مهار نمی شود، تصریح کرد: برای تعیین دستمزد باید با سه جانبه‌گرایی به توافق عادلانه رسید، سیاست دولت این است تا خرید خدمت را توسعه و ۱۲۰ درصد منابع بیمه تکمیلی و ۸۰ درصد شرح خدمات را برای بازنشستگان افزایش دهد.

مرتضوی با تاکید بر اینکه آموزش کارگران جدی گرفته و نظام استادی-شاگردی را راه انداخته، افزود:  نرخ بیکاری استان مازندران از نرخ بیکاری متوسط کشوری پایین که این امر قابل تقدیر است.

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از پیش‌بینی ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی برای پرداخت مطالبات بازنشستگان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ خبرداد.

وی مجموع مطالبات انباشت شده صندوق ها از دولت را ۵۰۰ هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: در یک بازه زمانی، دولت سیزدهم علاوه بر پرداخت ۸۷ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های گذشته، ۹۰ هزار میلیارد تومان نیز از سهام شرکت نفت شازند اراک را بابت مطالبه‌های معوقه اختصاص داده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از طلب‌کارهای عمده دولت را صندوق‌های بازنشستگی دانست و بیان کرد: در سنوات گذشته تعهدات گسترده‌ای در حوزه بازنشستگی برای دولت ایجاد شد که منابع آن تامین نشده است اما در این دوره کسورات بازنشستگان پرداخت شد.

مرتضوی خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۲ پیش‌بینی‌های لازم از تهاتر نفت و از محل واگذاری سهام شرکت‌ها در این حوزه، برای مطالبه صندوق‌ها صورت گرفته است تا در سال آینده نیز بتوانیم از مطالبات جامانده را از دولت بگیریم.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های صندوق‌های بازنشستگی نبود تعادل مصارف به منابع است، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۲ منابع خوبی برای کمک به رفع ناترازی منابع و مصارف صندوق‌های بازنشستگی در نظر گرفته شده است.

مرتضوی با بیان اینکه ناکارآمدی‌هایی در سنوات گذشته انجام شده است اما دولت سیزدهم سخاوتمندانه منابع خوبی را در بودجه برای بازنشستگان پیش‌بینی کرده است، ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک دست صندوق‌های بازنشستگی از جیب دولت خارج شود.

وی از افزایش خدمات درمانی بازنشستگان در دولت سیزدهم خبرداد و افزود: مقدمات توسعه خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان در دولت سیزدهم فراهم شد و اکنون بازنشستگان می‌توانند از هر مرکز درمانی طرف قرارداد از خدمات بهره‌مند شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در دولت سیزدهم همسو با اسناد بالادستی نظام اسلامی، اقدامات گسترده‌ای در عرصه‌های رفاه اجتماعی، اشتغال و توسعه اقتصاد مردمی انجام شده است.

مرتضوی با اشاره به اهمیت حکمرانی بازار کار در تحقق ایجاد یک میلیون شغل، اظهار کرد: در این راستا با بسیج همه امکانات و بهره گیری مطلوب از ظرفیت های موجود، تلاش می‌شود بیکاری جوانان را کاهش دهیم.

وی افزود: از ابتدای فعالیت دولت مردمی سیزدهم، نظارت میدانی بر ایجاد اشتغال، ایجاد پایگاه اطلاعات شغلی، کاهش زمان صدور مجوزها، توسعه آموزش‌های مهارتی و فنی‌وحرفه‌ای در قالب زیست‌بوم‌ ملی اشتغال انجام شده است.

وی با اشاره به اهمیت افزایش سهم تعاون در اقتصاد، گفت: تعاونی‌ها می‌توانند در تحقق وعده ساخت یک میلیون مسکن، دولت مردمی سیزدهم را یاری کنند.

مرتضوی افزود: برای اولین بار بودجه اعتبارات تبصره ۱۸ به صورت جامع در راستای توسعه مناطق مختلف کشور مورد بازنگری قرار گرفته است.

روحیه جریان کارگری مازندران انقلابی است

استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه روحیه جریان کارگری استان انقلابی بوده و دلبستگی ویژه‌ای به نظام و انقلاب دارند، گفت: در یکسال گذشته برای پیگیری مطالبات کارگران بیشترین وقت را گذاشتیم.

سیدمحمود حسینی‌پور خاطرنشان کرد: به همین منظور قرارگاه دانش بنیان را در استان با حضور رؤسای دانشگاه تشکیل دادیم.

بودجه کارآفرینی باید محقق شود

علی بابایی کارنامی نیز با اشاره به اینکه بودجه کارآفرینی باید محقق شد، گفت: در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود.

وی با اشاره به اینکه مجلس ثابت کرده در خدمت مردم است،اظهارداشت:  مشکلات جامعه کارگری را با وحدت همه گروه های کارگری و کارفرمایی حل کنیم.

 رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران خواستار لزوم احداث صنایع بزرگ در مازندران شد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های مازندران از وزیرکار درخواست می‌کنیم تا زمینه ایجاد صنایع بزرگ در استان فراهم شود.

بابایی کارنامی با بیان اینکه استفاده از تجربه بخش خصوصی در ایجاد فعالیت‌های اشتغالزا و لزوم فراهم کردن بستر کاری برای جویندگان کار و بیکاران یک راهبرد اساسی است، اظهار داشت:در مازندران صنایع بزرگ مستقر نشده است و از وزیر کار می‌خواهیم که متناسب با ظرفیت‌های استان تمهیدات لازم را فراهم کند.

وی تصریح کرد: به مشکلات راه اندازی سامانه یکپارچه ارائه تسهیلات واقف هستیم و در این سامانه هر دستگاه و نهاد مرتبط با اشتغال متقاضیان خود را نام نویسی می‌کند در حالیکه باید مجوز کار برای صاحبان مشاغل و دریافت کنندگان تسهیلات صادر شود.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته وعده‌های وزارت رفاه در مازندران عملی نشده است،خاطرنشان کرد: براساس تفاهم نامه‌ای مشترک بنا بود مدیران وزارت رفاه طی سال‌های گذشته در بندر امیر آباد سرمایه گذاری انجام دهند در حالی که تاکنون این موضوع محقق نشد.

تشکیل شورای هماهنگی و عملیاتی شدن ۹۶ درصد مصوبات آن

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز خاطرنشان کرد:  از اقداماتی که پس از ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت، تشکیل جلسات شورای هماهنگی در استان‌ها با حضور ۱۰ دستگاه اجرایی تابعه وزارتخانه براساس دستورالعمل بوده است.

علی باقری هم افزایی و همدلی بیشتر مدیران کل دستگاه های اجرایی تابعه با یکدیگر و شرکای اجتماعی استان برای رفع مشکلات جامعه هدف را از اهداف تشکیل شورای هماهنگی عنوان کرد و افزود: تاکنون ۹۶ درصد مصوبات این شورا عملیاتی شده است.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://gozareshgar.ir/?p=9713

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: