به گزارش خبرنگار گزارشگر از ساری، عباسعلی وفائی نژاد با تاکید بر اینکه تیم های نظارتی متشکل از فرمانداریها، جهاد کشاورزی، صمت، اداره کل غله، شبکه بهداشت و اتحادیه خبازان می باشد، اظهارداشت: این بازدیدها به منظور سهولت دسترسی شهروندان روزه دار و مسافرین استان به نان به عملکرد انبارهای آرد ، نحوه آردرسانی به نانوایی ها و عملکرد واحدهای خبازی نظارت بیشتری دارند.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح که با رویکرد نظارت بر نحوه توزیع آرد ، مصرف سهمیه آرد فوق العاده نوروزی و اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در استان مازندران آغاز شد،تصریح کرد: مواردی نظیر نحوه توزیع آرد به واحدهای خبازی، نصب بنر کشیک نوروزی جهت معرفی به شهروندان و مسافرین، انجام تراکنش های متعارف در پخت و عرضه نان، رعایت ساعت پخت نان ابلاغ شده به واحد خبازی، برخورد با تعطیلات خودسرانه، رعایت بهداشت فردی و محیط، وضعیت وزن چانه و… مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وفائی نژاد با اشاره به اینکه بنابر این گزارش تیم های نظارتی در سومین و چهارمین روز از عید نوروز از ۱۱۷ واحد خبازی در شهرستان های قائم شهر و ساری بازدید کردند، افزود: طی بازرسی های به عمل آمده در این ۲ شهرستان ۱۱ واحد خبازی به دلیل تخلف تعطیلی خودسرانه، ۱۳ واحد به دلیل کسری وزن چانه، ۱۱ مورد به دلیل عدم رعایت بهداشت و ۶۹ واحد به دلیل عدم حضور متصدی جهت برخورد قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه بر اساس گزارش های دریافتی وضعیت آردرسانی به نانوایی ها مطلوب بوده و با رعایت ساعت کار ابلاغی و انجام تراکنش های متعارف توسط نانواهای استان هیچ مشکلی برای تامین نان مورد نیاز شهروندان روزه دار در ماه رمضان و مسافرین نوروزی وجود ندارد، افزود: ساعات پخت و عرضه نان در واحدهای خبازی استان به گونه ای برنامه ریزی شده که با توجه به همزمانی ماه رمضان و تعطیلات نوروزی همواره نان داغ در دسترس مردم و مسافرین باشد.
وی باتوجه به رصد و پایش تراکنشها در پایان هر دوره اعلام کرد: پس از پایش عملکرد هر واحد خبازی از طریق سامانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی، درصورت هرگونه مغایرت درعملکرد و عدم رعایت ضوابط ابلاغی، سهمیه واحدهای خبازی بصورت هوشمند تعدیل خواهد شد.
وفائی نژاد خاطرنشان کرد: به منظور قدردانی از نانوایانی که دستورالعملهای ابلاغی وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص تولید و عرضه نان، انجام تراکنش های متعارف و استفاده صحیح از دستگاه کارتخوان هوشمند را در عملکرد خود لحاظ کردند، ضمن برخورداری از ۳۰ درصد کارمزد روزانه پخت نان، در پایان هر دوره ۱۰ درصد نیز به سهمیه آرد آن ها افزوده خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران ادامه داد: ضمنا در صورت بروز هرگونه مشکل و یا به منظور آموزش در نحوه عملکرد دستگاه کارتخوان هوشمند بانک سپه، شماره پشتیبان ۰۲۱۲۳۷۶۲۳۷۶ به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به کلیه نانوایان می باشد.